En smakebit på søndag: A Winter in Ravensdale

Jeg leser fortsatt på U-, men den krever sin mann – eh, kvinne – og jeg er derfor nødt til å ta pauser med lettere stoff innimellom, så akkurat nå leser jeg også på A Winter in Ravensdale som jeg fikk i posten som RABCK her om dagen. Jeg leste første boka om Ravensdale i 2005 og har hatt denne på ønskelisten min ifm Bookcrossing siden da, og jammen dukket den ikke opp til slutt.

ravensdale_winterAimee sighed. Forget the eagle. These days her father reminded her more of a farmyard hen, scratting and pecking his way around. He grew flustered easily and went over the top in his reactions. She was still occasionally scared of him, but more often scared for him instead.

(Side 30) Flere smakebiter finner du hos Flukten fra virkeligheten.

7 thoughts to “En smakebit på søndag: A Winter in Ravensdale”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.