Dare to Disappoint: Growing Up in Turkey – Özge Samanci

Jeg tror jeg kjøpte Özge Samancis Dare to Disappoint: Growing Up in Turkey på salg på Outland, men jeg kan huske feil. Sikkert er det at jeg ryddet i en av haugene med bøker som ligger på til dels ubeleilige plasser i heimen og fant den og tenkte at det var en bok det var på tide å faktisk lese. Dare to Disappoint er en fantastisk tittel. Dessverre er den så god at boka ble litt skuffende. Ikke at den er dårlig, altså, bare ikke helt hva jeg forventet på en eller annen måte.

Men, jo, lesverdig er den likevel. Samancis gir et interessant innblikk i en oppvekst som både ligner og ikke i det hele tatt ligner min egen. Detaljer om Tyrkias historie og hvordan samfunnet fungerer (eller ikke fungerer) veves inn i dagligdagse oppvekstfortellinger. Tegningene er sjarmerende og er med på å fortelle historien.

Boka har jeg kjøpt sjøl.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.