Leseåret 2018

I oppsummeringen litt over halvveis i året forutså jeg at det kanskje ikke ville bli så mye lesing denne høsten, og det skulle vise seg å slå til. Noe har det likevel blitt, så totalen registrert på Goodreads for 2018 endte på 89. I ren optimisme har jeg satt målet for 2019 til 80. Jeg får fylle på med billedbøker (jeg har lest en del av dem for/med yngstemann, men ikke registrert dem) om det skulle bli nødvendig.

Read Harder har jeg ikke kommet noe særlig videre med, men Kaosutfordringen har jeg klart med god margin, med 25 av 35 kryss (kravet er 20).

Jeg har lest nesten 50/50 bøker av kvinner og menn, en svak overvekt av menn ble det i år. Jeg slo fjoråret ned i støvlene hva gjelder forfattere fra andre steder enn Europa og Nord-Amerika, men vi kan vel si at jeg har litt å gå på likevel…:

Bare 34 % gjenlesing er bra til å være meg, og 40 % blogget om er helt strålende. Og jeg SKAL blogge om Why I’m No Longer Talking to White People About Race, så da øker det tallet til 41 %. Woot. Begge måltallene kan selvsagt forbedres, og da særlig den siste (jeg liker jo å lese bøker om igjen, så jeg har ikke tenkt å slutte helt med det). Særlig kunne det jo vært lurt å faktisk blogge om de bøkene jeg leser på grunn av diverse lesesirkler sånn at jeg faktisk deltar ordentlig, ikke bare i teorien…

Vi får se i 2019.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.