4. desember: Guilty og guilty, fru Blom.

Mitt största guilty pleasure. Vad gör du när ingen annan ser? Berätta/visa/youtuba om ditt ”guilty pleasure”.

Bokmessig tror jeg det nærmeste jeg kommer «guilty pleasure» er å gjenlese ting som Trebizon-serien og St. Clare’s (som jeg holder på med nå). Ikke at jeg føler meg så veldig skyldig, jeg er voksen dame og har ikke så mange fucks å gi, men det er i alle fall når jeg drar opp sånne bøker på bussen at jeg er nær ved å føle meg litt beskjemmet.

Hvilket gir meg en utmerket unnskylding for å sitere Piet Hein:

Hvad folk må tro

Den frygt, der røver
manges ro:
problemet om,
hvad folk må tro?
er der kun eet
at svare til:
at folk må tro
hvad faen de vil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.