3. desember: Pros & cons

10 egenskaper som jag gillar hos mig själv (och 10 som jag inte är superförtjust i). Gör en lista!

(Allerede 3. dag falt jeg av lasset. Jaja, bedre sent enn aldri.) Skal jeg gjøre det bokrelatert vet jeg ikke om jeg kommer til 10, men vi kan jo starte:

Bra ting

  1. Jeg har lært å ikke føle at jeg må lese ferdig bøker som ikke gir meg noe.
  2. Jeg leser gode bøker om igjen.
  3. Jeg har blitt flink(ere) til å kvitte meg med bøker som jeg enten innser at jeg aldri kommer til å lese eller som jeg ikke likte godt nok til å ville lese igjen.
  4. Jeg leser fort.

Ikke fullt så bra ting

  1. Jeg har en tendens til å begynne på nye bøker før jeg er ferdig med den jeg holdt på med, og plutselig har det gått tre år og jeg er fortsatt på side 234 av 387. Ikke fordi jeg har tatt et bevisst valg om å la være å lese ferdig, men bare fordi jeg ble distrahert.
  2. So many books, so little time. Ofte leser jeg bøker jeg kan nesten utenat om igjen i stedet for å takle de tusenvis av bøkene jeg gjerne skulle ha lest.
  3. Jeg hoarder fortsatt for mange bøker i det håp at jeg en dag skal komme til å lese dem / lese dem ferdig / lese dem igjen.
  4. Jeg leser av og til for fort og skumleser slik at jeg går glipp av viktige detaljer. For eksempel kunne jeg dagen etter å ha lest Harry Potter and the Deathly Hallows (dvs. dagen etter utgivelsesdagen, jeg var vel ferdig med boka rundt 2 om morgenen) ikke huske hva som egentlig skjedde med Snape. (Dette er selvsagt en medvirkende årsak til at jeg leser bøker om igjen.)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.