Bokbloggertreffet 2013

Så kom jeg meg endelig på bokbloggertreff også! Ok, så har jeg bare gått glipp av ett, siden fjorårets var det første, men det føltes surt i alle fall. Tilbakemelding i fjor hadde vært at det var for dårlig tid til å mingle, så i år hadde komitéen satt av to timer før hovedprogrammet startet til mingling. Jeg ankom sånn halvveis uti de to timene, og følte i grunn at jeg sklei rett inn. Det var ikke noen «hvem er hun nye som vi ikke har sett før» her, nei. Nå er det jo sånn at vi stort sett har vært innom hverandres blogger, selv de vi ikke leser jevnlig, så det er kanskje ikke så rart vi føler det som om vi kjenner hverandre. Så mange bokbloggere finnes det ikke i Norge, tross alt.

Gyldendal hadde vært snille og lånt oss kantinen sin, samt Hamsunsalen til foredragene. Og for en kantine! Hvem ville ikke gjerne spist lunsj i disse omgivelsene til daglig?

Et hus i huset - utsikt fra Gyldendalkantina
Et hus i huset – utsikt fra Gyldendalkantina

Klokka ett startet det formelle programmet, Knirk innledet og så gikk det slag i slag. Jeg skal ikke gjenta alle punktene, du kan heller kikke innom Maris bloghopp (eller se nederst i innlegget her)og lese alle de begeistrede innleggene fra treffet. Her kommer i stedet noen bilder.

Bokbuffét, del 1
Bokbuffé, del 1

Forlagene hadde vært generøse og sørget for at vi hadde en rikelig buffé å velge fra. Vi vant ikke quizen (rundt vårt bord var det enighet om at spørsmålene var både dumme og stusselige, men det kan ha vært et tilfelle av høyt henger de og sure er de), og satt dessuten lite strategisk til, så vi kom oss til bufféen sist. Da var Agnes Ravatns nye borte, den forsvant visst fort, men det var ikke som om det var lite å ta av og jeg fikk plukket med meg en anseelig bunke etterhvert.

Bokbuffé, del 2
Bokbuffé, del 2

Vi var jo også noen som hadde med oss Bookcrossingbøker, så det var det eget bord for.

Bookcrossingbufféen
Bookcrossingbufféen

Når vi hadde flyttet oss til Hamsunsalen fikk vi interessante foredrag.

 

Elin, Bokelskerinnen, holder innlegg om hvordan få flere lesere
Elin, Bokelskerinnen, holder innlegg om hvordan få flere lesere

 

Line, fra Lines bibliotek, holder innlegg om Litteraturkritikk på blogg
Line, fra Lines bibliotek, holder innlegg om Litteraturkritikk på blogg
Anne Fløtaker, redaktør hos Cappelen Damm, forteller om hvordan de jobber med skjønnlitteratur
Anne Fløtaker, redaktør hos Cappelen Damm, forteller om hvordan de jobber med skjønnlitteratur

 

Alle er lutter øre
Alle er lutter øre

Og så måtte jeg desverre forlate selskapet. Neste år satser jeg på å få vært med utover kvelden også.

Takk til komitéen for en super jobb!

7 thoughts to “Bokbloggertreffet 2013”

  1. Hei Ragnhild 🙂

    Så fint det var å lese referatet ditt fra treffet. Vi fikk ikke snakket sammen, men kanskje neste år? Jeg så det i hvert fall, det var da noe 😉

    Bloggen din har blitt veldig fresh! Det er lyst og luftig her inne. Jeg liker det! Begynner å angre litt på min veldig mørke og lilla blogg kjenner jeg.

    1. Ja, jeg kom på det etterpå at jeg ikke hadde fått hilst på deg. Neste år!

      Lillafargen din er veldig fin, da, men jeg må innrømme at jeg foretrekker «svart på hvitt med luftighet» for leselighetens skyld. Dette temaet er dessuten veldig bra på mobil og slikt også. Men selv leser jeg jo alle blogger i Feedly i utgangspunktet, så designen på selve bloggen har egentlig ganske lite å si… Innholdet er viktigst!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.