Flere bokjøp

I dag var jeg innom et bokloppis annonsert på facebookgruppen Loppemarkeder i Trondheim. Det viste seg å være overskuddslageret til Sirkulus som var tilgjengelig for «browsing», og jeg gikk derfra med fem bøker:

 • Paradisgaten – Richard Herrmann
 • Over til London – Richard Herrmann
 • Anger – Roy Jacobsen
 • Vi var med Charles Darwin på Beagleekspedisjonen
 • Den nysgjerrige abboren – Elsa Beskow

Særlig Jacobsen var jeg fornøyd med. Den så nesten ulest ut (er nok maks lest – pent – en gang), og er en av bøkene i Mammutkatalogen jeg vurderte, men bestemte meg for å se om jeg kunne få til halv pris av Mammutpris. Nå fikk jeg den til 30 kroner i stedet. Helt greit.

oksendal
Bøker jeg ikke kjøpte, kanskje står de fortsatt og venter på nettopp deg i morgen?

Etterpå fant jeg ut at jeg skulle ta en sving innom Notabene i Dronningensgate – Øksendal, som butikken er kjent som lokalt, samme hvilken kjede den tilhører – for å se på Notabenekjedens salg, siden de har eget og ikke er med på Mammutsalget. Men der ble jeg møtt med plakater om 70 % på hele butikken. Den skal altså legges ned. Det er jo trist, men jeg benyttet meg av sjansen og handlet for over 400 kroner. Nå angrer jeg selvsagt at jeg ikke tok meg tiden til å svinge innom der på mandag, siden de utplukkede hyllene vitnet om at de har holdt på med opphørssalg noen dager… Akk ja.

 • Blekkblod og Blekkdød – Cornelia Funke (jeg har lest den første på engelsk, men siden de uansett er oversatt fra tysk tenkte jeg norsk var like greit)
 • Kaptein Blåbjørns 13 1/2 liv – Walter Moers
 • Steintre – Gyrðir Elíasson
 • Den sommeren pappa ble homo – Endre Lund Eriksen
 • Når prinser blir hjemme – Per Gustavsson
 • Orm og Øgle og Venner: Orm og Øgle – Joy Cowley og Gavin Bishop

Her skal man legge til at noen av bøkene var på tilbud i utgangspunktet og 70 % avslag på tilbudspris kan bli veldig billig, Kaptein Blåbjørn betalte jeg for eksempel hele 7,50 for og den er på 689 sider. Her snakker vi valuta for pengene!

I tillegg kjøpte jeg fargeblyanter og tre Josefinedataspill. Det vil nok ungen sette pris på når hen får vite det…

One thought to “Flere bokjøp”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.