Tematrio: Bokreatips

tematrioLyran spør denne uken om våre reatips, hvilke tre bøker anbefaler vi fra den kommende Bokrean?

1. Vad är så skört att det bryts om du säger dess namn? er en vakker liten bok av Bjørn Sortland, og 20 svenske kroner er så lite penger at ALLE burde kjøpe og lese denne. Jeg leste den på norsk i høst, og har ikke helt klart å blogge om den, fordi temaet er så vanskelig å formulere noe fornuftig rundt. Ære være Bjørn Sortland som har klart å skrive en bok om døden uten å falle i noen av de vanlige fellene.

2. Jeffrey Archers And Thereby Hangs A Tale har jeg selv bestilt. Archer er en mesterforteller, og selv om jeg foretrekker romanene hans er novellene også svært bra. En innbundet utgave til 59 kroner er ikke til å kimse av.

3. Jeg har også bestilt to barnebøker, Albin Viking og Albin Riddare av Ulf Löfgren. Albin-bøkene er herlige saker og disse to har vi ikke selv, vi har bare lånt dem på biblioteket.

Dersom du er norsk kan du kjøpe reabøkene på f.eks. capris.no, men det er lettere å få oversikt over hva som faktisk er på rea på søstersiten adlibris.se – den norske fokuserer mer på Mammutsalget.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.