Bloggbursdag – trekning

Jeg har den ære
å gratulere
min kjære blogg
som fyller ti år.

I dag er dagen. Det føles litt rart, ti år er ganske lenge og det kjennes slett ikke sååååå lenge siden at jeg skrev de første innleggene. Jeg satser på ti år til – minst – og på at jeg klarer å opprettholde litt jevnere aktivitet de neste ti årene enn jeg har gjort de foregående ti.

Nå skal her gis bort bøker.

De to Adams-bøkene og The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society er det bare Mari som har ønsket seg, så da får hun dem. Resten må trekkes på forsvarlig måte, det vil si papirlapper i skål og mannen som uttrekker.

Arven: Hilde

Uten en tråd: Isabella

Et stort øde landskap: K

Vindens skygge: Isabella

Presten: Isabella

En tid for alt: Tao

Teach yourself writing a novel: Jengeno

Og da kan vi konkludere med at Isabella burde spille lotto denne uken, i tilfelle det er en «lucky streak». Nå skal jeg forsøke å få sendt dere epost for å be om adresser…

4 thoughts to “Bloggbursdag – trekning”

  1. Jøss blei særdeles overrasket når jeg fikk mailen av deg:) Tusen takk for de flotte bøkene!:) Så må jeg jo ønske deg Gratulerer en masse med dagen!:) 10 År er ikke småtterier, det må du være stolt av! Flott blogg har du også. Håper du holder på mange år fremover enda:)Tror forresten jeg også må tippe lotto, hehe:)Takk til mannen som trakk, bukker, nikker og neier, hehe:)Og Gratulere til alle de andre som også var så heldig og vinne en bok:)

    Ha en flott kveld videre:)

  2. Først og fremst gratulerer så mye med bloggjubileum, det står det respekt av! Hele ti år 🙂

    Gratulerer så mye til alle vinnerene og fra meg selv vil jeg si tusen, tusen takk! Gleder meg til å ta fatt på bøkene. The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society er en av få bøker av slaget som jeg tror jeg kan lese mer enn én gang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.