Nordisk

Etter å ha lest på den ene bloggen etter den andre om bokmässan i Göteborg har jeg fått FRYKTELIG lyst til å reise dit neste år. Den fremstår som langt mer attraktiv enn noen av de norske alternativene. Nå vet jeg jo ikke hvor bra det vil passe med en tur til Göteborg i slutten av september neste år, men man kan jo i alle fall forberede seg på andre måter. Jeg leser alt for sjelden nordiske forfattere, så jeg hiver meg like gjerne på en utfordring. Thereses plan om en bok i måneden virker overkommelig, men jeg får vel bytte ut et tilfelle av Norge, Finland eller Danmark med Sverige, og siden litt svensk litteratur er en bra opptakt om jeg nå skulle få til å reise, satser jeg på følgende, tror jeg:

November: Finland
December: Island
Januari: Färöarna
Februari: Danmark
Mars: Norge
April: Åland
Maj: Finland
Juni: Island
Juli:  Grönland
Augusti: Danmark
September: Sverige

Titler og forfattere må jeg tenke litt på… Det bør vel helst være nyere bøker, føler jeg, siden det skal være messerelatert.

3 thoughts to “Nordisk”

  1. Oj vad kul att ha en norsk läsare med i utmaningen. Det gör Nordenutmaningen ännu mer nordisk måste jag säga! Välkommen med i gänget. Jag håller tummarna på att du får möjlighet att komma hit till Göteborg och bokmässan i september så att du får träffa oss alla!

  2. Förresten, jag kan inte hitta din mail någonstans, har du lust att skicka ett mail till mig så jag kan lägga till dig på listan över de som är med i utmaningen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.