Jorden rundt: Afrika

Det ble dårlig med Nord-Amerika på meg, mest fordi jeg har To Kill a Mockingbird et eller annet sted, og hadde planer om å lese den, men jeg fant den ikke. Ellers var jeg jo så sen med septemberboka, at å tro jeg skulle rekke oktober kanskje var litt optimistisk.

Men Afrika i november kan jeg vel gå på med friskt mot, særlig siden jeg allerede er «ferdig med Finland» i den nordiske utfordringen (omtale følger). Jeg skal i alle fall se om jeg får tak i en eller fler av bøkene (de høres i grunn interessante ut alle sammen). Alle later til å være skrevet på engelsk orginalt, så da er det mulig jeg må bestille på nett (utvalget av engelske bøker i Trondheims bokhandler har ikke blitt bedre siden sist…).

Edit: Da ble det bestilling på Capris, gitt. Alle tre bøkene. Vi får se hva jeg rekker i løpet av november.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.