I can resist anything except temptation

Lørdag var vi en tur på Norli på Solsiden fordi gubben hadde et funnet igjen gavekort som han mente ungen kunne få kjøpe seg bøker for. Det var noen titler på tilbud fra eget lager der som vi plukket med oss. Og så forvirret gubben seg opp i engelsk pocket-avdelingen og fant en bok han hadde ventet på at skulle komme i pocket, og så fant jeg Juliet, Naked i ordentlig pocket, ikke sånn kjempesvær juksepocket, og, vel, vi brukte vel litt mer enn det gavekortet var på…

 • Mamma Mø har vårrengjøring – Jujja og Tomas Wieslander (lydbok) – 99,-
 • Gubben og Katten og hanespetaklet – Sven Nordqvist – 89,-
 • Blomsterfesten – Elsa Beskow – 89,-
 • Wrath of a Mad God – Raymond E. Feist (til gubben)
 • Juliet, Naked – Nick Hornby

Og i dag leste jeg i avisen at Ark hadde halv pris av Mammutpris. Hæ? Nå har de ikke gjort det på årevis og så gjør de det plutselig igjen sånn helt uten forvarsel? Vel, ok, heldigvis kunne jeg uten problemer snike meg litt tidlig fra jobb, så jeg fikk en tur innom både Ark på torget og Ark Brunhjørnet før det var tid for barnehagehenting. På førstnevnte traff jeg tydeligvis butikksjefen. De hadde nemlig bare halv pris-plakat på ett av bordene, så jeg måtte spørre om det gjaldt alle Mammutbøkene. “Ja, det var et godt spørsmål,” sier han. “Jeg lurte vel spesifikt på Bjørneboes samlede,” sier jeg. “Nja, de hadde jeg tenkt å holde på full pris litt lenger.” “OK, fair enough. Det er jo unektelig også en god pris. Den eneste grunnen til at jeg ikke har falt for fristelsen ennå er at vi strengt tatt ikke har plass…” “Så du er en fan?” spør han. “Tja, jeg har da i hvert fall likt det jeg har lest, og føler at jeg burde lest mer.” “Greit, du kan få dem til halv pris, siden du skal ha dem selv.” “Tusen takk!” Jeg var så nær å neie at jeg i grunn angrer på at jeg ikke gjorde det.

Sånne butikksjefer liker vi. Men kanskje ikke bokhyllene våre. Nå ja, da kan jeg i hvert fall få gitt meg i kast med Bestialitetens historie, som broren min har erklært seg sjokkert over at jeg ikke har lest.

Så med en tur innom Ark Brunhjørnet etterpå ble det i dag:

 • Jens Bjørneboes samlede, 13 bind – 345,-
 • Wandrups valg: Litteratur – Fredrik Wandrup – 69,50
 • Adoptert – Ane Ramm
 • Charlotte Isabel Hansen – Tore Renberg
 • Hodejegerne – Jo Nesbø
 • Kjell Otto og fyret – Bjørn Arild Ersland, ill. Annlaug Auestad – 49,50
 • Kenneth og dokkene – Pija Lindenbaum – 39,50
 • Svein og Rotta og verdensmesterskapet – Marit Nicholaysen – 74,50

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.