Nissepost

Det nisses over det ganske land. En ekstra nissete nisse sendte til og med pakke til meg.

IMG_5864Nissen påpeker at den ikke er «komplett» etter reglene, siden hun kom på det sent, men etter reglene skulle jeg jo ikke hatt noen pakke. Og hvordan hun har klart å lande på Yahya Hassan, som det bare er flaks at jeg ikke har kommet meg så langt som til å bestille selv ennå, det lurer jeg på. Men lykkelig ble jeg. Og så mye spennede te, da! Den skal jeg ta med på jobb, der jeg øver på å drikke te i stedet for kaffe sånn litt innimellom (siden det gjerne blir fryktelig mange kaffekopper i løpet av en dag).

Helt hemmelig er nissen min ikke, for avsender på pakken var Bjørg Myhre Ims. Tusen, tusen takk, Bjørg!

Andre som har fått pakke (lista oppdateres etterhvert):

6 thoughts to “Nissepost”

  1. Eg syntest det var litt trist at du skulle arrangere og ikkje få pakke. Dessverre hadde visst han som blei sendt på postkontoret meir enn nok med å få riktig adresse på riktig pakke, så det blei med avsendar. Men, men. Sånt skjer.

    Eg skal blogge pakken min og, eg må bare prøve å gjette kven som har sendt han først. Eg blar gjennom bloggar og kjenner at eg begynner å danne meg eit bilete av kor han kan komme frå. Takk for morsomt – og koseleg – initiativ.

  2. Ha! Jeg trengte bare to forsøk og litt hjelp for å klare å gjette hvem som var ‘min’ bloggnisse! Det er da slett ikke dårlig det, eller..?
    1000 takk for at du var nisseadministrator i år! Håper det blir en tilsvarende fest neste år også , det virker som det er flere enn meg som har lyst på en runde til ;o)
    Ønsker deg et gnistrende flott nyttår!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.