Hemmelig nisse: Deltagere

Nå har jeg trukket og sendt ut eposter, så nå er det bare å sette i gang med å studere «din» mottakers blogg. Jeg innså jo, når jeg skulle begynne å trekke, hvorfor En bok om dagen hadde konkludert med at den som organiserer ikke kunne få være med… Jeg var så fokusert på at jeg skulle sende en pakke når jeg planla dette (det er jo sendinga som er moroa…) og det hadde jo ikke vært noe problem, det gjaldt jo bare å bruke loddtrekning slik at jeg fikk en tilfeldig mottaker jeg også. Det var først nå som jeg skulle trekke og skrive eposter at det slo meg hvorfor det ikke går så bra: Det blir jo vanskelig å holde det hemmelig for meg selv hvem jeg skal fra… Jeg følte meg ikke så lur når jeg kom på den lille haka, må jeg innrømme.

Så da så. Siden jeg først og fremst gledet meg til å lage pakke kommer jeg likevel til å gjøre det. Jeg har trukket en «vinner» blant deltagerne som altså får en pakke fra meg i tillegg til fra en hemmelig nissevenn. En heldig blogger får dermed to pakker til jul, og jeg får ha det gøy med å stappe en eske full med godsaker.

Nå håper jeg at jeg har hatt tunga rett i munnen og fått med alle, samt sendt ut rett…

Spørsmål som skal besvares for å hjelpe nissen din i gang kommer i løpet av kvelden.

Her er deltagerlisten, om du er nysgjerrig:

Boka mi

Bokstavelig talt

Bøker og bokhyller

Elikkens bokhylle

Hysj! Lesing pågår

Julies bokbabbel

Mellom linjene

Once upon a time

Siljes skriblerier

Så rart – en bokblogg

Tones bokside

4 thoughts to “Hemmelig nisse: Deltagere”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.