Fiktivnovember

FiktivnovemberJa, du. Hadde det vært så vel, hadde jeg nær sagt, men altså, november har slett ikke vært så ille. Jeg har hatt Fiktiviteter oppe i et faneark i Firefox siden starten på måneden for å delta i fireårsjubileumskonkurransen, men ikke kommet så langt før nå, så da får det bli ett innlegg med svar på alle fire spørsmål.

Fråga 1: Berätta om din bästa läsupplevelse i år!

Det må nesten bli De usynlige av Roy Jacobsen. Og da svarer jeg altså med utgangspunktet: Det beste jeg har lest i år. Ellers kan jeg si at å sitte utenfor «traileren» på Garda Village i Italia i sommer i 25 varmegrader med kald prosecco i glasset kveld etter kveld mens jeg leste meg gjennom Saturday av Ian McEwan var en helt grei opplevelse, selv om det ikke var boka sin skyld.

Fråga 2: Berätta om din bästa ickebokliga fiktivitet i år!

Jeg ser så lite tv og film for tiden at dette rett og slett er et ganske vanskelig spørsmål. Eller, vent, joda, jeg kom jo endelig i gang med å se de nye sesongene av Dr. Who i år, dvs. 9, 10 og 11. Ja, jeg er bare halvveis kommet i 10 sine episoder, da, jeg så litt for mange på rappen og fikk mareritt (det er desverre sånn hjernen min funker, jeg kan ikke lese for mange krimbøker på rappen heller), men nå skal jeg begynne på igjen. I alle fall, mye bedre blir ikke fiktivitetene, i hvert fall ikke på skjerm.

Fråga 3: Berätta om årets bästa dag!

Oi. Det var ikke småtterier. Det blir vanskelig å velge. Jeg tror vi må tilbake til Italia. For eksempel den dagen vi var i Gardaland for andre gang, der jeg fikk kjøre berg-og-dalbane, og størsteungen var happy, happy, happy. Etterpå var vi i svømmebassenget i Garda Village hele hurven, og så spiste vi middag i restauranten før eldstemann fikk gå på barnedisko. Yngstemann var også helt med og danset på fanget til hen krasjet totalt og vi to ruslet «hjem» for å legge. Når hen hadde sovnet kom mannen og storeungen, som spiste på en is, og så var hen også i seng og jeg kunne sette meg ned med McEwan og prosecco. Da var livet slett ikke så verst, kan jeg si.

Fråga 4: Berätta om något du ser fram emot bortom november!

Det er mye! Nå er det jo snart jul, og jeg elsker julen! Først skal vi kose oss i desember med både teater og pepperkakebaking og gavepakking, og så kommer selve julen. I år blir det lang juleferie, også, så kanskje jeg får litt lesetid? Etter nyttår gleder jeg meg vel mest til vi tar med både barn og ett sett besteforeldre til London i nesten en uke. Det kan bare bli bra. Og denne gangen skal jeg få gått i noen bokhandler også! (Det rakk vi nemlig ikke sist. Katastrofe!)

2 thoughts to “Fiktivnovember”

  1. Stort tack för att du vill vara med och lysa upp slutet av november med dina minnen!

    Roligt att du börjat se Doctor Who, det är ju som bekant en av mina absoluta favoritserier och de veckor när jag och maken såg senaste säsongen var en av mina största tv-serieupplevelser i år.

    Kul att ni ska till London i början av året, jag åker dit 2/1 för at se en massa teater men hoppas också hinna in på några bokhandlar.

    1. Jeg var jo Dr. Who-fan før i tiden, Tom Baker er «min» doktor. Jeg kom bare aldri så langt som til å begynne å se de nye episodene før nå (som sagt ser jeg fryktelig lite tv).

      London er sjelden feil. Vi har med sjuåring og 1 1/2-åring, så turen preges av det. Jeg har lovt eldstemann at vi skal reise på jentetur og blant annet gå på teater når hun blir litt eldre, åtte sannsynligvis, regner med at hun er gammel nok for i hvert fall noen av musical’ene da…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.