Den der fjesboka

Man kan nå like denne bloggen på Facebook. Jeg er ikke helt sikker på hva som er poenget med det, men hvem har sagt at det må være et poeng med alt?

Det vil feires – en unnskyldning god som noen – med en giveaway. Det vil si at jeg har funnet noen bøker i hylla som jeg ikke har bruk for, enten fordi jeg har lest dem og ikke kommer til å lese dem igjen, eller fordi jeg har klart å skaffe meg to eksemplarer av en eller annen grunn. Mer detaljer kommer.

I mellomtiden kan du jo nyte denne:

howdoilovetheePostet på den derre fjesboka av Flukten fra virkeligheten (en blogg du både kan (bør) like på facebook og lese jevnlig).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.