Boktolva 2013

boktolva2013I et par år har jeg fulgt med på enligt O sin boktolva, og når hun nå setter i gang med en ny runde i 2013 slenger jeg meg med. Det passer bra, for jeg har mange hyllevarmere som er skrevet av forfattere jeg har lyst til å lese, men ikke har lest ennå, og jeg har en aldri så liten, vel, ikke kjøpestopp, men kjøpebrems i 2013. Her er tolv av hyllevarmerene:

 • Will Self
 • John Green
 • Catherynne M. Valente
 • Sara Granér
 • Stefan Merrill Block
 • Frode Grytten
 • Monica Fagerholm
 • Frank Herbert
 • Anna Fredriksson
 • Sofi Oksanen
 • André Gide
 • Jonathan Franzen

Men jeg lover ikke at det blir akkurat disse tolv jeg leser…

One thought to “Boktolva 2013”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.