Bokbloggsjerka: Fagbøker

Nå er det lenge siden sist jeg deltok i bokbloggsjerka, men i dag passet det bra. Annika spør:

Läser du facklitteratur ibland och vad är det i så fall som intresserar dig?

Og det gjør jeg jo! Mest reisebeskrivelser, men ellers er jeg ganske altetende når det gjelder populærvitenskapelige bøker og jeg kaster meg alltid over «non-fiction»-hyllene når jeg kommer inn i en engelskspråklig bokhandel.

Men vi snakker altså den typen fagbøker som består hovedsakelig av tekst, er relativt lettlest og kommer ut i pocket. Tunge, tjukke bøker av typen man må lese for å gå opp til eksamen i et fag leser jeg vel ikke akkurat så ofte. En og annen databok blir det, man må jo holde seg litt oppdatert i forbindelse med jobben, men særdeles få.

For å se noe av det jeg har lest kan du kikke under tag’en «non-fiction» her på bloggen.

2 thoughts to “Bokbloggsjerka: Fagbøker”

  1. Så kul att du är med igen!

    Jag älskar böcker om skrivande, förmodligen eftersom det är en fasad som jag kan gömma mig bakom för att på så sätt «slippa» skriva själv. På senare tid brukar jag dock söka annan non-fiction litteratur och om jag ser någonting som stämmer in på mina intressen eller min favoritgenre så är jag inte främmande från att köpa. Sist ut vad faktiskt In cold blood av Truman Capote som jag tyckte riktigt bra om.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.