Bokbloggsjerka: Julegaver

Myk start på året med bokbloggsjerkans spørsmål i dag:

fick du några bokliga julklappar i år?

Det gjorde jeg! Etter en del år der jeg nesten aldri fikk bøker til jul har ting tatt seg opp igjen. Som nevnt før har pappa funnet ut at han jo kan kjøpe en bok til hver av oss i julegave, noe som er svært hyggelig, særlig fordi han som regel velger bra bøker. Det er dessuten perfekt for ham, for bokhandler er vel de eneste butikkene han egentlig går i frivillig. Siden vi stort sett får penger av mamma og pappa (det er som regel et eller annet stor vi ønsker oss «bidrag til») som hovedpresang, er det hyggelig med en pocketbok å pakke opp. I år fikk jeg Ghost Light av Joseph O’Connor, som jeg ikke har lest noe av før. Mannen fikk Between Assasinations av Aravind Adiga.

Av broren min fikk vi også bøker begge to, jeg fikk Will Selfs Dorian, ikke helt tilfeldig valgt skulle jeg tro, siden min bror og jeg deler kjærligheten til Oscar Wilde og Dorian Gray. Mannen fikk The Watchmen, som jeg også har svært lyst til å lese.

Av mannen fikk jeg The Sandman vol 2 The Doll’s House og vol 3 Dream Country, samt tre norske seriealbum: Mira – Atten av Arne Bye og to Walk of Life album av Trond J Stavnås.

Vi har forsøkt å ønske oss norske serier fra familen før, men vekslende hell (særlig mannens famile synes det er fryktelig vanskelig å finne riktige bøker, visst, samme hvor tydelige «instruksjoner» vi gir), så vi har gitt opp det. Derfor benyttet jeg sjansen når jeg ikke hadde noen gode gaveidéer til mannen ellers med å supplere samlingen vår av Kollektivet med bind 3, 4 og 5.

Når jeg har tatt med hva mannen fikk er det selvsagt fordi vi jo har felles boksamling nå til dags og at jeg sikkert kommer til å lese de han fikk også – jeg har allerede lest flere av hans tidligere julegaver, blandt annet denne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.