Bokbloggsjerka: Hvor får jeg bøkene fra?

Helgens spørsmål lyder:

Hur får du tag på dina böcker? Köper du eller lånar du dem? Finns det någon internetbokhandel som du anlitar oftare än andra? Kort sagt: beskriv hur du får tag på dina böcker som trängs i bokhyllan och som gör allt för att fånga ditt intresse. 

Jeg kjøper bøker. Jeg lånte faktisk en skjønnlitterær bok til meg selv på biblioteket denne måneden, men da var det første gang på minst ett år. Bøker kjøpes oftest på reise, særlig på bruktbokhandler i Storbritannia, eller på nett, og da mest på amazon.co.uk eller capris.no.

I tillegg får jeg jo tak på en del gjennom bookcrossing, som sendes videre når de er lest, og noen overtar jeg fra venninner som mener at denne bør jeg lese (og noen kvitter jeg meg med på samme måte).

3 thoughts to “Bokbloggsjerka: Hvor får jeg bøkene fra?”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.