Smakebit på en søndag: Hårfine floker!

kjeldsetI dag har vi satt opp fire nye hyller av typen Bestå fra IKEA og begynt å sette bøker på plass i dem (du kan se Bestå på bildene i dette innlegget og de står mot veggen til høyre i det første bildet). De nederste hyllene befinner seg bak sofaen, så der havnet ungdomsbøkene og bøkene for litt eldre barn. Vi har mye bra! (Og skrekkelig mye rart.) Jeg fant en bok jeg har kjøpt på loppemarked som heter Hårfine floker! og er skrevet av Tania Kjeldset. Jeg kan ikke si at jeg har hørt og hverken boka eller forfatteren før, men ble nysgjerrig, så jeg begynte å lese den. Og her kommer dagens smakebit:

Enkelte dager er det helt grusomt å våkne og være ni år og hete Fanny. Jeg vet ikke hvorfor. Men noen morgener er bare VRANGE! Alt blir galt. Du vet det i det du drar opp øyelokkene og ser i taket. At det kommer til å bli en vemmelig dag!

Det er en følelse jeg kjenner igjen.

Flere smakebiter finner du på Flukten fra virkeligheten.

Forresten har vi når fyllt de nye bokhyllene omtrent halvveis og mistenker allerede at heller ikke nå har vi faktisk nok hyller. På den annen side har jeg fått plukket ut noen duplikater og noen vi aldri kommer til å lese (igjen) så det blir kanskje en liten gi-bort her snart.

5 thoughts to “Smakebit på en søndag: Hårfine floker!”

  1. Vad skönt att få upp lite nya hyllor (även om de kanske inte räcker)! Just nu ligger alla mina böcker huller om buller men eftersom vi antagligen flyttar efter nyår känns det dumt att köpa en ny hylla nu. Men ååh, vad jag längtar!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.