Leser du fort?

Jeg leser av og til alt for fort, tror jeg. Særlig dersom boka jeg leser er spesielt spennende og jeg virkelig vil finne ut hvordan det ender. Da kan jeg lese boka igjen senere og oppdage at jeg har gått glipp av hele episoder i iveren etter å nå slutten.

Nettopp derfor er det litt morsomt å ta Aftenpostens lesetester, som jeg oppdaget i dag, siden de tester både hastighet og leseforståelse. På alle fire fikk jeg 100% på det siste, og hastigheten lå fra 390 ord i minuttet på test B for 5. trinn (336 på test A) til 243 på test A for 8. trinn (305 på test B). Gjennomsnittet er altså ganske raskt, kan man si.

lesetest_del 4

One thought to “Leser du fort?”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.