Bokbloggsjerka

Jeg har begynt å følge med på Annikas blogg, der det hver helg stilles et bokrelatert spørsmål under headingen Bokbloggsjerka. I dag stilles spørsmålet:

Du står och väljer mellan två böcker: den ena har ett fult omslag men ett till synes intressant innehåll, den andra har ett vansinnigt snyggt omslag men boken i sig intresserad dig inte nämnvärt. Vilken bok väljer du?

Her er det ingen tvil: Jeg elsker god design og liker å ha pene bøker på hyllen, men bøker er tross alt først og fremst til for å LESES, så det vil aldri være aktuellt å velge bort en bok som høres interessant ut til fordel for en som bare ser pen ut. Har jeg penger (og plass i koffert når det er relevant) er det overhengende fare for at begge blir med hjem, men bare dersom innholdet i den flotte boken også kan tenkes å være lesbart. Jeg kjøper IKKE bøker bare for å ha til pynt.

5 thoughts to “Bokbloggsjerka”

  1. Så kul att även få norska deltagare till jerkan 🙂

    Jag håller med om att böcker i första hand är till för att läsas och efter vad jag har läst så verkar samtliga deltagare i veckans jerka vara rörande överens om att det är innehållet som är viktigast.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.