Korrekturlesing?

Jeg skal fly til Oslo i morgen og sjekket inn på nett nå nylig. Jeg fikk en pop-up boks som lurte på om ikke jeg ville betale for mer bagasje. Øh, nei. Jeg skal på møter i tre dager, jeg tror neppe jeg trenger mer enn den ene forhåndsbetalte kofferten… Så valgte jeg sete og så fikk jeg en pop-up som lurte på om ikke jeg ville betale for mer bagasje. Og da ble jeg litt irritert, samt litt forvirret med hensyn til om jeg egentlig var blitt skikkelig sjekket inn eller ikke.

Og så gjorde jeg feilen å begynne å faktisk lese det som sto på siden:

sas

Jeg vet at SAS sliter litt med økonomien i perioder, men en korrekturleser kunne de vel spandere på seg likevel?

2 thoughts to “Korrekturlesing?”

 1. Hei
  Takk for innspill når det gjelder korrektur av siden for innsjekk. Det har jeg tatt videre til mine kolleger som sitter med ansvar for websiden i Norge.
  Mange av våre kunder ønsker å bestille ekstra bagasje, og det er veldig ekelt og greit å gøre det samtidig som man sjekker inn på nettet, derfor spør vi alle – vi kan jo ikke vite hvem som trenger og ikke trenger ekstra bagasje ;-)

  Med vennluig hilsen,

  Christian Kamhaug
  Ansvarlig for sosiale medier i SAS

 2. Hei!

  Først og fremst: Kudos for at dere følger med på sosiale medier og flott dersom dere får fikset skrivefeilene.

  Problemet med pop-up boksen var hovedsakelig at den dukket opp to ganger i løpet av (det korte) besøket, jeg forstår også at det er praktisk å bestille mer bagasje når man sjekker inn. Forøvrig har jeg stor tro på at nettutviklerene deres er i stand til å sjekke hvor langt oppholdet er mot hvor mye bagasje som allerede er betalt for, to netter borte burde ikke kvalifisere til mer enn ett kolli. Men jeg skal innrømme at det kan være vanskelig å sette en grense for når man skal få pop-up og når den ikke trengs. I alle fall bør de klare å hindre at den dukker opp to ganger.

  Hilsen Ragnhild

  PS: Når du skal kommentere på bloggposter som omhandler korrekturlesing ville det være en idé å korrekturlese din egen kommentar før du trykker “Submit”. Du har f.eks. stavet ditt eget etternavn på to forskjellige måter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.