Avis, igjen

Etter initsiellt trøbbel med avislevering har jeg de siste månedene fått stort sett riktig avis på stort sett riktig dag. Men som jeg trodde har jeg slett ikke hatt tid til å lese den, ikke engang med rent helgeabonnement, så da jeg fikk regning for nye 3 måneder sendte jeg mail til kundeservice og sa at jeg ikke hadde noen planer om å betale.

Fikk jeg noe svar. Nå nei.

Ut i fra regningen så det ut til at abonnementet skulle slutte å løpe 9. mars. 9. mars kom, og avisen fortsatte å komme. Bare at nå kommer den hver dag…

Det er jo forsåvidt svært hyggelig av Dagsavisen å spandere avis på meg daglig, det er bare det at som tidligere nevnt (også i mail til dem) HAR JEG IKKE TID TIL Å LESE DEN. Den går derfor stort sett rett i papirinnsamlingen, og det må jo sies å være rent sløseri. Til slutt vant den delen av meg som synes det er noe herk å bære ut papir over den delen som tenkte “kult! gratis avis!” så i går ringte jeg avisen for å si ifra om rotet. Jeg fikk fortsatt avis i dag morges, men det kan vel være det tar litt tid før avisbudet oppfatter at jeg har stoppet abonnementet, tross alt. Vi får se.

3 thoughts to “Avis, igjen”

  1. There’s a picture and a song that go along with this painting. I know the composer of the song. It’s rather interesting. My choir is singing it. Write me if you want a copy. It’s written for SATB.

  2. Could you send me a copy even as an attachment to an email. I am a choir director in Pennsylvania and would love to do this with my Chamber Singers.
    Thank you so much,

    Andrew Kovall
    Riverside Beaver High School
    akovall@riverside.k12.pa.us

  3. I would love to have a copy of this piece. I am a Brother of Phi Mu Alpha at Valdosta State University in GA, and I want us to sing this piece. Thanks,

    -Joe

Comments are closed.