October 2019
M T W T F S S
« May    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Baking med en 4-åring

Ssssssslange

Ssssssslange

Vi bakte polarbrød forrige helg. Vi bruker oppskriften fra Alvebento-bloggen, bortsett fra at vi bruker vanlig melk. Denne gangen ble det også vanlig (økologisk) sukker og en del mer diverse grovt mel, siden det viste seg at vi ikke hadde fullt så mye hvetemel som vi trengte. Snuppa synes disse er kjempegode og spiser helst ikke annet brød. Fordelen fra mitt ståsted er at det ikke er noe skorpe som ikke blir spist opp – noe som er et problem ofte nok med vanlig brød – og at jeg har kontroll på ingrediensene. Sist oppdaget jeg at det funket vel så fint å bruke pepperkakeformer til å lage fordypninger med som å prikke – og det går dessuten mye fortere. Snuppa hjelper til å bake ut, med varierende entusiasme. Derav den noe uortodokse fasongen på det nederste brødet. Så lenge hun spiser dem opp er jeg ikke så nøye på hvordan de ser ut.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>