If you’re interested

I’ve blogged about our bookshelves on the bookblog. It sort of fits in with the series on “how the apartment is coming along”, but since it’s mostly book-related I put it over there.

I realise when looking at the pictures that even if we were able to live like minimalists in all other ways (not likely) our flat would never look minimalist with all those books. And there’s no way we’re covering them up. Or, even worse, making them look minimalist by turning them around. Yes, people actually do this (via). The mind boggles.

2 thoughts to “If you’re interested”

  1. Men hvem pokker sorterer bøker etter farver? Spesielt når det fører til én Harry Potter bok i en hylle? Det finnes piller mot slikt.

  2. Nei, jeg har aldri helt skjønt det. Altså, det ser jo på en måte stilig ut, men likevel. Riktignok kunne man vel løst f.eks. Harry Potter-problemet ved å kjøpe “voksenutgaven”, der er nemlig alle ryggene svarte. Men da må man jo tenke på det når man står i butikken og skal kjøpe den _første_ boka…

    Selv blir jeg litt irritert når vi har bøker av samme forfatter av vidt varierende størrelse, for jeg vil jo helst ha dem sammen, men det er langt mer plassbesparende å ha dem på passende, størrelsestilpassede hylle. Akk, alt man må slite med her i livet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.