Og julefreden senket seg

Jeg har brukt opp ferien min i år. Det vil si, jeg hadde en feriedag igjen når julen kom. I tillegg jobber jeg for en sånn arbeidsgiver som gir en dag fri i romjula, så jeg kan ha fri den dagen vi skal på slektstreffjuletrefest, noe som er praktisk. Jeg diskuterte litt med meg selv hvilken dag jeg skulle bruke feriedagen på og endte med lille julaften. Og det er jeg glad for, for på grunn av litt vel mye forkjølelse og andre uhumskheter i familien har vi liksom kommet litt på etterkantmed de juleforberedelsene vi hadde planlagt. Lille julaften fri gav meg tid til å pakke inn de siste presangene, og jeg og snuppa fikk lagd en ekstra presang til besteforeldre og annen familie, en idé jeg fant på The Folding Chair nå i juleinnspurten:

Julekuler med snømenn, laget av fingertrykk fra snuppa med hatt, øyne og nese malt av meg. Det er slikt man kaller teamwork.
Julekuler med snømenn, laget av fingertrykk fra snuppa med hatt, øyne og nese malt av meg. Det er slikt man kaller teamwork.

Og så fikk vi pyntet pepperkaker:

Man kan fortsatt se pepperkaken, altså er den ikke helt full av pynt.
Man kan fortsatt se pepperkaken, altså er den ikke helt full av pynt.

Neste år har jeg planer om å ha litt flere fridager igjen når vi kommer til desember, men vi får se. Det funker på denne måten også.

One thought to “Og julefreden senket seg”

  1. Så harlige kulene blei!
    Eg har og tenkt litt på den varianten i år, men det blei hybelkaninene som har holdt meg med selskap så langt… ;o)

    Håpe jula di blei fin og du kose deg med dine nå i romjula!

    Litt forsinka julehilsen ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.