Bloggtreff!

Ok, så er jeg litt treig. Jeg er i hvert fall den siste til å skrive om lørdagens bloggtreff… For Namaste var jo i Trøndelagen, så jeg troppet opp på Ni Muser, for dette hadde jeg for meg at måtte bli trivelige greier – trivelige folk trekker jo til seg andre trivelige folk, ikke sant? Og det ble det. Trivelig altså. Foruten Namaste og undertegnede var damene fra Gult hus i svingen, Skjerstad og Kreativius tilstede og dessuten kom Barbro hesblesende når hun var ferdig på jobb. Det ble skravlet. Det ble også spist. Riktignok fikk ikke Namaste den etterlengtede rekesalaten sin, og jeg fikk heller ikke eggesalat. Det viser seg at de har endret menyen på Ni Muser siden noen av oss vanket der for over ti år siden. Hørt sånt syn.

Som god matblogger (ja, jeg bedriver jo slikt også) tok jeg bilde av maten:

Ciabatta med kylling og tzasiki
Ciabatta med kylling og tzasiki

Den smakte utmerket. Dessuten tok jeg bilde av denne kaken, som en av oss spiste, jeg skal ikke sladre om hvem ;)

20101120_treff2Men bilde av de tilstedeværende presterte jeg ikke å ta.

Kreativius hadde til og med gaver! Så jeg er nå den heldige eier av disse tre skjønne julekurvene:

20101120_gaveJeg hang dem opp i vinduet for å ta bilde og bestemte meg for at der får de henge en stund og lyse opp, fine tingene. Kreativius, du er en knupp!

Det er dere forresten alle sammen, damer. Tusen takk for et usedvanlig hyggelig treff!

3 thoughts to “Bloggtreff!”

  1. så fint at du også trivdes på bloggtreff:) Vi må treffes igjen når jula er ferdig:) jeg skal ta initiativ til det:) Fikk du med deg julemessa til Ranheim skolekorps? Du må jo lese kommentarene også vet du:)

    Torsdagshilsen fra Trine:)

  2. Jeg gjør jo det, men så glemmer jeg å svare :) Nytt treff blir superbra! Da kan jeg vise dere at jeg er blitt racer på hekleblomstene til Kreativius! (Så langt har jeg riktignok bare heklet 1 1/2, men innen det blir treff har jeg nok blitt en racer.)

  3. hei på deg :) Så koselig du beskrev treffet . Jeg har veldig lyst til at vi kan treffes igjen , nå som vi blir bedre kjent ;) det blir kos :) Ja jeg har også hengt på disse kurvene i stua , det er sant som du sier , de lyser opp :) Kjempefine !

    Ønsker deg en fin dag i morgen :)
    Klem fra Janne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.