Hvordan gjøre ett godt førsteinntrykk

Si at du skulle begynne å jobbe på min arbeidsplass, som konsulent, bare for å ta en helt hypotetisk situasjon. Og si at du ikke har vært på “hilserunde”, eller at jeg kanskje ikke var der når du var på runden, slik at vi ikke har hilst på hverandre før. Si at vi havner ved samme bord i lunsjen (sannsynlig, vi er ikke så mange på avdelingen) og at samtalen rundt der jeg sitter kommer inn på å våkne av drømmer og ha følelsen fra drømmen hengende igjen. Og si – helt hypotetisk fortsatt – at jeg sier at jeg av og til våkner og er skikkelig sur på noen jeg har drømt om.

Helt hypotetisk altså.

Da foreslår jeg at du ikke velger å starte din deltagelse i samtalen – og ditt bekjentskap med meg – med å si at “Det er helt normalt at du våkner og er sur, du er jo dame.”

Hvis du gjør det kan jeg nemlig komme til å få et ganske dårlig førsteinntrykk av deg.

2 thoughts to “Hvordan gjøre ett godt førsteinntrykk”

  1. Djiiiiises!!!
    Mann det då tenke eg ;o)

    Kjekt at du vil værr med på kafe på lørdagen! Sjølsagt e du velkommen!!! Me snakkte om kl 14, kan det passa deg mon tru? Eg studerte 4 åt i Trondheim, og då måtte eg ha rekesalaten på Ni muser med jevne mellomrom ser du, tihi :o E jo nåken år si, men håpe de ikkje har forandra på oppskrifta si :o) GLEDE meg te å treffes!

  2. Djiiiiises is right.

    Mann, ja, men ikke særlig gammel, tipper faktisk han er yngre enn meg. Det er jo så man mister troen på menneskeheten. Han har forresten fulgt opp – i en politisk diskusjon rundt lunsjbordet i går – med å spørre om jeg er “en sånn søt sosialist” – og jeg aner fortsatt ikke hva han heter. Det viser jo mest at han hadde sluppet opp for rasjonelle argumenter, men bekrefter vel også førsteinntrykket.

    Ni Muser den 20. klokken 14:00 er notert. Gleder meg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.