Generell skjerpings etterlyses

Mens Magnhild fortsetter sin Shabby Fredag-serie, til glede for noen og sikkert forargelse for mange, leser jeg interiøratikler i avisen. I dette tilfellet Adressa, som har vært på besøk hos Ingeborg Okkenhaug på Svartlamoen. Et ganske så sjarmerende hjem, skal jeg innrømme, selv om jeg er alt for glad i bacon til å ha åpne hyller på kjøkkenet.

Men å finne på billedtekster til slike reportasjer er tydeligvis ikke helt enkelt. Man finner, for eksempel, denne perlen:

adressa_interior

Jakker på knagger? Jøss. Og hatter på hattehyllen, sier du? Det var virkelig orginalt. Og så jeg som alltid har oppbevart hattene mine i fryseren og jakkene slengt over tv’en.

Okkenhaug er designeren bak klesmerket Nordlys, som jeg såvidt har hørt om. Så da måtte jeg jo google litt. Jeg fikk litt alveoverload av nettsiden (altså, jeg synes det er ganske fint med “alveklær”, jeg, men det blit fort for mye av det gode), men denne jakken, for eksempel, den var da ganske kul?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.