Hobo-veske x2

Det ble satt i gang en sewalong på tettinntil, og siden jeg jo sier ja til å være med på det aller meste, samme hvor lite tid jeg har, ble jeg selvsagt med. Resultatet ble to vesker, en liten og en stor, siden snuppa synes det er fryktelig morsomt å låne vesker og handlenett som er alt for store og jeg tenkte det var på tide at hun fikk sin egen veske.

Twin bags

Stoffet er cord fra ellos og stripet bomull kjøpt på salg på panduro. Krokodillene ble klippet på frihånd, fordi jeg er lat… Jeg modifiserte mønsteret litt og sydde reima for seg selv, mest for å spare stoff (det blir så dumme restebiter når man klipper alt i ett. Glidelåsen ble kjøpt på Fretex og knappene er fra stæsjet, også fra bruktkjøp en gang i tiden.

Min ble sånn passe bra. Jeg liker fargene og slikt, men den ble for grunn for meg, rett og slett, jeg føler at den blir hengende åpen over skulderen og blir gående å stresse for lommebok osv. Ikke så farlig, egentlig, da jeg har et annet veskedesign i hodet som står øverst på listen over hva jeg skal sy framover.

Snuppas er godkjent, tror jeg:

Bag lassie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.