Hekt/la

Jeg har laptopen til reperasjon, og plutselig får jeg gjort en masse på kveldene. Pussig det der.

Jeg har derfor mange bilder å vise, men så har jeg laptopen til reperasjon, da, altså…

Foreløpig må vi derfor ta til takke med nogenlunde håpløse mobilbilder… Flotte farger på det første her, sant. Vakkert grønnskjær over det hele liksom. Og hva er det egentlig jeg hekler?

Watch this space…

I det minste ble jeg ferdig med juksebunaden til snuppa til 17. mai. Go me! Faktisk ble jeg ferdig til helga før, da dette bildet er tatt, siden vi skulle i 80-årsdag til min kjære grandonkel Pål og pent antrekk var å foretrekke. Fler – og bedre – bilder følger av dette også…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.