Gave-MT

Jeg har lekt meg litt med mønsteret til MT – og den første jeg har sydd etter nytt mønster skal være en gave, dersom jeg klarer å gi den fra meg, da. Denne har mer polstring i skuldrene og også noe polstring i livet. Ingen sovehette, men en litt høyere, godt avstivet nakkestøtte. Så får vi se hvordan det fungerer. Jeg har tenkt å sy en til meg selv også etter samme lest, men måtte bli ferdig med denne først. Actionbilder kommer når prøvekaninen våkner.

Den ene siden:

Blue Flowers Mei Tai I

Den andre siden:

Blue Flowers Mei Tai III

Detaljer:

Blue Flowers Mei Tai II
Blue Flowers Mei Tai IV

(Edit) Action picture:

Blue Flowers Mei Tai actionpicture

One thought to “Gave-MT”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.