#%¤&#¤

Tine har tydeligvis funnet ut at de skal sette sånn plastduppedittåpner på alle melkekartongene sine. Ikke at det ikke er enkelt og greit og sånt når man skal åpne og helle, men for oss som skyller, bretter og stapper er det noe herk. Hvordan mener de at man skal få 6 bretta kartonger ned i den 7. når det er sånne digre plastklumper i veien, egentlig?

Som sagt:  #%¤&#¤

5 thoughts to “#%¤&#¤”

 1. Jeg får det til.
  Jeg skrur av korken og kaster den.
  Når jeg bretter sammen kartongene passer jeg på å få bunnen liggende på samme side som plast-tuppen. Når jeg dytter de nedi kartong nummer sju, legger jeg to og to mot hverandre, andføttes, og plast-tupp mot oppbrettet bunn. Det er fremdeles ikke lett, men ørlitegrann plassbesparende, og jeg får det til.
  Men jeg må dytte litt… : )

 2. Jeg har jo fått det til før, jeg også, men det er i alle fall usannsynlig mye mer tid-/innsatskrevende enn det var. Det får heller være, det blir så mange kartonger som det er plass til uten for mye strev heretter og så får vi heller miste sjansen til å delta i lotteriet (som jo er eneste årsak til å insistere på 6-i-en). Vi vinner jo aldri likevel :)

 3. Sant, sant.
  Det er mer strevsomt, helt klart. Og jeg synes ikke de plastkorkene er så innmari fine, jeg klarte meg helt fint uten.

  Så spørs det hva jeg ville sagt hvis jeg plutselig måtte tilbake til korkløst nå… ; )

 4. Ja, dette er noe herk. Heldigvis har de foreløpig holdt seg langt vekk fra melkekartongene med økologisk melk.

 5. Ja, men ekstra lett finnes ikke som økologisk… (Og det blir sikkert plastkorker på de kartongene også – en sammensvergelse, er det…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.