Krøss i taket

Nå står ikke verden til påske, eller pinse, for den saks skyld, Djupedal har faktisk – i følge Adressa – kommet med en fornuftig uttalelse.

Hvis mor og far ikke gir dere lov til å lese om kvelden på senga, så gjør som meg. Jeg leste Hjortefot med lommelykt under dyna

Et svært så godt råd fra en mann som ellers later til å ønske seg verdensrekorden i “foot in mouth”. Ikke for det, han erter vel på seg en del foreldre på denne måten…

Jeg leste forresten sjelden under dyna, det ble så varmt… Men jeg hadde rom slik at jeg hørte at mamma og pappa nærmet seg før de så lyset, så jeg bare slukket det og lot som jeg sov til de var forsvunnet igjen. Så vidt jeg kan huske leste jeg til langt på natt mer eller mindre hver kveld fra tidlig på barneskolen til langt ut i universitetsstudiet. Søvn fikk jeg da alltids. Det er verre nå som jeg er forventet å møte på jobb hver morgen…

2 thoughts to “Krøss i taket”

  1. “Forventet å møte på jobb…” du liksom. Bare si det som det er! Årene kryper innpå. Du har blitt for gammal til å tåle å lese til langt på natt når du skal tidlig opp!

    Hehe…
    Ta det rolig. Du er ikke alene…

  2. Det har vel gjerne også noe med saken å gjøre, jeg tror nok jeg trenger mer søvn enn jeg gjorde, men det var også lettere å “sove” i timen på skolen enn det er å være mindre enn våken på jobb.

    Det går forresten fint å lese til langt på natt og stå tidlig opp – men ikke så mange dager på rad.

Comments are closed.