Mrsmt

Nye morsomheter fra Nokias ordliste. Jeg forsøkte å skrive melding angående tilberedning av haggis i helgen (er sånn Burns-tid, nå, ser du), men det var sannelig ikke lett. Lager ikke mobilbrukere mat? “Varmet” lå i ordlisten, men jeg måtte bla forbi “Væpnet” og “Tårnet” før jeg kom dit. “Væpnet” kan man jo forstå, skal man skrive tekstmedling til politiet om at man blir holdt gissel av en væpnet mann har man gjerne dårlig tid og bør slippe å bla forbi flere alternativer før man får riktig ord. “Tårnet” derimot… Jeg tror, uten at jeg skal hevde det alt for skråsikkert, at første forekomst ovenfor er første gang jeg noensinne har skrevet det ordet. Jeg sliter faktisk med å komme på en plausibel setning å bruke det i. Forslag på postkort til meg, det beste forslaget premieres. Hvis du ikke vil klippe i bladet kan du ta en kopi eller bruke kommentarskjemaet…

Og “tint” fantes ikke i ordlista i det hele tatt. Jeg testet “tinet”, for å finne ut om de bare hadde “alternativ” skrivemåte, men nei, det fantes heller ikke (hadde nær sagt heldigvis).

2 thoughts to “Mrsmt”

  1. Regningene tårnet seg opp.
    Monteringen av pepperkakekirken gikk bra, helt til vi kom til tårnet.

  2. Ah, så sløv er jeg… Jeg tenkte bare på det som adjektiv (norsk oversettelse av “turreted” eller “spired”), ikke verb eller substantiv. Nu går alt så meget bedre. Premie til Tone, utdeles på passende tidspunt (om ikke før, så i hvert fall i juni).

Comments are closed.