Smakebit på søndag: Adventures on the High Teas

maconie_teasÅrets første smakebit på søndag! Jeg har nettopp begynt å lese Stuart Maconies Adventures on the High Teas, en bok jeg har store forventninger til etter å ha lest Pies & Prejudice av samme forfatter i februar.

Breakfast was a buffet, an increasingly ubiquitous but problematic start to the day for the English traveller, If you’re pennywise or greedy or maybe both it has its advantages in that you can pile your plate high with sausage, egg, hash browns, mushrooms, bacon, beans and fried bread and then brazenly go back for several more artery-hardening platefuls. However, no anguished curling bacon, no flaccid sausage congealing under a high-wattage lamp, no tomato-half slowly cooling like a dying planet can ever match the sheer heartiness of a plate brought to you table with a kindly, ‘Now these plates are very hot so be careful. Toast? White or brown?’ by a bun-haired septuagenarian or white-pinnied young waitress.

Quite.

Fler smakebiter finner du hos Flukten fra virkeligheten.

2 thoughts to “Smakebit på søndag: Adventures on the High Teas”

  1. Åh vad kul att du läser den här! Jag har den också i min läshög, så jag ska (förhoppningsvis) ta mig an den under 2012. Ska bli intressant att läsa vad du tycker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.