Hoodiekjole er visst in

Tolvåringen går mest i hoodies for tiden, og har ønsket seg hoodiekjole en stund, så når det dukket opp eksempler i gruppen Vi sygale på Facebook sydd etter mønster fra Ottobre som så sånn passe interessant ut å sy var det bare å bestille seg nummer 2/2017 fra nettsiden og sette i gang. Stoffet har hun valgt selv, det ble kjøpt hos Abbys tekstiler i midtbyen.

Så mye bilder som jeg tar av ungene skulle man tro de var vant til å posere, men den gang ei. Den er sydd (minst) en størrelse for stor med vilje, delvis så den skal tåle at hun vokser litt og delvis fordi hun liker dem baggy.

Her er et bilde tatt i smug (jeg har selvsagt fått godkjennelse for å legge ut bildet i etterkant) når kjolen er i bruk i en mer behagelig positur:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.