August 2019
M T W T F S S
« May    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Følge og følge, Fru Blom

Jeg leser i hovedsak blogger i Google Reader. Det passer meg best, det er nemlig den enkleste måten for meg å sørge for at jeg får lest de viktigste (for meg) bloggene hver dag, samtidig som jeg har et lass med inspirasjon i form av forskjellige kategorier som jeg leser litt mer av og på. Men så var det dette med følgere, da. Det er jo for eksempel sånn at de fleste som har giborter og som bruker Blogger/Blogspot har som krav at man er “fast følger” for å få ekstralodd. Og, joda, jeg kan jo gjerne være det, men Bloggerprofilen min er jo ikke akkurat så givende. Men jeg skjønner jo at det er litt morsomt for folk å følge med på hvem som leser bloggen deres, så de siste dagene har jeg tatt et lite raid og forsøkt å få lagt meg til som følger på de bloggene jeg har i Google Reader. Det blir nok fler etterhvert også. Og sånn helt forsøksvis har jeg lagt en sånn Google Kontaktnettverk-widget på egen blogg også, nede i høyre marg, så hvis noen har lyst til å følge meg, så har de nå mulighet. Ikke helt sikker på hvordan det egentlig vil funke siden bloggen min ikke er en Blogger/Blogspot-blogg, men det vil jo vise seg. Og jeg kan jo alltids ta den bort etterhvert dersom det ikke later til å ha noe for seg.

Men så vet dere nå det. Hva det nå var.

1 comment to Følge og følge, Fru Blom

  • Joine deg eg jaffal snuppa :o)
    Eg har sett at du plutselig e blitt følger både her og der ja ;o)
    Eg linka te dåkke som var med på “treffet” i innlegget mitt i kveld, men det ser ut så dåkke har klart dåkke heilt på egenhånd, tihi :o)

    Kjekt å treffa deg!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>