December 2019
M T W T F S S
« May    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Jeg har vært i himmelen

Ja, på Stoff og Stil, altså. Katalogen er jo flotters og oppgradert nettbutikk likeså, men for det første har de ting i butikken som ikke havner i katalog/på nett og for det andre er det noe annet å ta og føle på stoffet før man bestemmer seg. Jeg kom ikke lenger enn til reol to før jeg hadde så mange ruller at det ikke var plass på handlevogna til fler, og når jeg hadde fått klippet av dem fant jeg ut at jeg bare måtte la være å se på resten, for da hadde jeg ikke klart å bære med meg fangsten ut…

Cord i lange baner, til bukse (den stripete) og MT-stropper. Eller noe annet. Cord er ganske anvendelig, tross alt:

Cord

Mønstret babycord til bukse(?) til Oda:

Babycord

Brodert babycord. Vinterkåpe til Oda, har jeg tenkt – jeg har en fuskpelskant i offwhite liggende som er kjøpt på salg noe sted som blir fin kanting til denne:

Embroidered babycord

Diverse stoffer som skal bli klær til meg selv, fra venstre stretch til bukse, juksesemsket litt stretchy til bukse, poplin til jakke (ser mørkere ut IRL) og solid bomull til “villmarksbukse”:

More subdued

Og til slutt to voksdukrester fra restebordet, den turkise “ordentlig” voksduk, den svarte og hvite sånn halvvokset:

Waxcloth remnants

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>